Pop-Up Pizza Night

Kom naar onze Pop-Up Pizza night

Schuif aan op ons terras en geniet van huisgemaakte pizza’s, heerlijke wijn en een bijpassend voor én nagerecht! Deze zomer organiseren we een pizza pop-up night en dat doen we natuurlijk heel graag met jou er bij.

Het pop-up menu:

UPDATE: beide avonden zitten vol. Reserveren is niet meer mogelijk, we kunnen je wel op de wachtlijst plaatsen.

Dit heerlijke menu boek je voor 32.50 euro per persoon. Natuurlijk zorgen we voor bijpassende wijnen die je op de avond zelf bij kunt bestellen. De Pop-Up Night begint tussen 18.00 en 19.30 uur, en de eerste editie vindt plaats op vrijdag 24 mei (VOL), reserveer wel alvast voor vrijdag 28 juni!

Reserveren? Om het zowel voor jullie als onszelf zo fijn mogelijk te maken werken we op basis van reserveringen. Vul het formulier hieronder in of stuur een berichtje naar (06) 24 21 16 37 met daarbij het aantal personen, de datum en een tijdstip.

pizza pop-up night

Schuif aan op ons terras en geniet van huisgemaakte pizza’s, heerlijke wijn en een bijpassend voor én nagerecht! Deze zomer organiseren we een aantal keer een pizza pop-up night en dat doen we natuurlijk heel graag met jou er bij.

Het pop-up menu:

Dit heerlijke menu boek je voor 32.50 euro per persoon. Natuurlijk zorgen we voor bijpassende wijnen die je op de avond zelf bij kunt bestellen. De Pop-Up Night begint tussen 18.00 en 19.30 uur, en de eerste editie vindt plaats op vrijdag 24 mei (VOL), reserveer wel alvast voor vrijdag 28 juni! 

Reserveren? Om het zowel voor jullie als onszelf zo fijn mogelijk te maken werken we op basis van reserveringen. Vul het formulier hieronder in of stuur een berichtje naar (06) 24 21 16 37 met daarbij het aantal personen, de datum en een tijdstip.

plaats hier jouw reservering!

openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag: 
9 am – 4 pm 
Zondag & maandag: 
Gesloten

Contact

Volg ons!