High tea

High tea box - to go

Nu jullie even niet naar ons kunnen komen, komen wij graag naar jou! Met onze high tea box maak je er thuis, in klein gezelschap, alsnog een feestje van. Met onze high tea zorgen we er voor dat jullie de lekkerste hapjes geserveerd krijgen, een proeverij van ons lekkers. Zet zelf wat leuke bordjes en kopjes neer, en je een heerlijke middag is gegarandeerd!

Wat zit erin:

Denk je nou: dat lijkt me wel wat! Een high tea box reserveer je een dag van tevoren. Zijn er dieetwensen? Geef ze gerust door! Laten we er samen alsnog een feestje van maken.

Reserveren?
Stuur een berichtje naar (06) 24 21 16 37 of laat hieronder je gegevens achter!

Bij Thomas menu

Feestje?

Lekker bijkletsen met vriendinnen, een middag samen met je moeder of een babyshower waar je zelf bijna niks meer aan hoeft te doen. Met onze high tea zorgen we er voor dat jullie de lekkerste hapjes geserveerd krijgen, een proeverij van ons lekkers.

Wat zit erin: 

Denk je nou: dat lijkt me wel wat! Een high tea reserveer je een dag van tevoren. We serveren het bij ons in de koffiebar, maar thuis kan natuurlijk ook. Organiseer je een babyshower? Laat het ons gerust even weten. We passen het thema aan, en zorgen dat de mama to be een zwangerproof menu krijgt!

Reserveren?
Stuur een berichtje naar (06) 24 21 16 37 of laat hieronder je gegevens achter!

Kom langs

openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag: 
9 am – 4 pm 
Zondag & maandag: 
Gesloten

Contact

Volg ons!